IROTTKŐ NATÚRPARKBARÁT SZÁLLÁSHELY

Vendégházunk 2014-ben elnyerte a Natúrparkbarát szálláshely címet!

Az Akácos Vendégház Alpokalján, az Irottkő Natúrpark területén, Kőszegtől 1,5km-re Bozsok, Velem irányában Pogányok szőlőhegy bejáratánál található könnyű megközelítési lehetőséggel. Házaink kialakításakor célunk volt, hogy a mai kornak megfelelő komfortot nyújtsuk egy falusi, pincesori miliőben.

Igényesen, új bútorokkal berendezett vendégházakkal kínálunk szállást Kőszegen, melyek egymástól jól elkülönülve egy 8000m2-es, erdővel körülölelt ligetes, lankás területen fekszenek. A házakban felszerelt konyha található, zuhanyzós fürdőszobákkal. Hangulatos cserépkályhával felszereltek, melyet a házigazdák kezelnek. Vendégeinket érkezésükkör felfűtött ház várja, de pihenésük alatt a továbbiakban a kényelmes elektromos fűtéssel fűthetnek tovább.

Az Akácos Vendégház kőszegi apartmanjaihoz, házaihoz saját, önálló terasz, kertrész, gyümölcsfák, hinta tartozik. A házakhoz kapcsolódó kert kitűnő teret biztosít a kikapcsolódáshoz.
A teraszon lehetősége van szabadtéren elfogyasztani reggelijét, vacsoráját.
A parkolás a kertben, a házak előtt kialakított parkolókban lehetséges.

A vendégházak a nyugodt, csendes pihenést kedvelő kisebb családok, párok igényeinek kielégítésére szolgál. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas.

Vendégeink írták:

“HÚ! DE JÓL VOLTUNK E HELYEN. BOLDOGSÁG, PIHENÉS, GESZTENYEEVÉS, SOK NEVETÉS… LEHET ECCERCSAK MEGINT ERREJÁRUNK ÉS E HÁZIKÓBAN JÓL MEGSZÁLLUNK.” Kinga, Zsuzsa, Maja

“HA MOST KÖLTŐ LENNÉK BIZTOSAN ÍRNÉK EGY VERSET E HELYRŐL, MELY SZÁMUNKRA OLY KEDVES ÉS KELLEMES VOLT, DE A VILÁG SZERENCSÉJÉRE NEM VAGYOK, ÍGY HÁT CSAK EGYSZERŰEN KÖSZÖNJÜK.” VASS CSALÁD

“EME HELY REMEK! RENDEZETT, KELLEMES! S KERTED SEM SZERTELEN. E HELYBE RENGETEG, EZER MEG EZER PERCED SZENTELTED MEG, KEZED EREJE KELLETT, DE EMELLETT EBBE LELKED BELETETTED… (SZEDRED TEREM, GYEPED RENDEZETT, E RENDET SZERETEM…) KERTED SZEGLETE, MELYBE SZEKERET TETTED, MEG GEREBLE, FEJSZE, S EZER CSECSEBECSE LELETEK, REMEK, NEMES, S BECSES CSELEKEDET!! EMELLETT E MEGYE HEGYE FELEJTHETETLEN. RENGETEG HELYET FELKERESTEM. MENETELTEM FENYVES RENGETEGEKBEN, TETSZETT EME HEGY TETEJE, LESHETTEM MESSZE-MESSZE. HETEMEN FELLEGEK KEDVEZTEK, NEM ESETT (EGY KEVESET CSEPEGETT), DE MELEGEM SEM LETT.

S E HELY, MELYNEK ELEJE NEM MEGY E-VEL E NYELVEN, LEJEGYEZTEM. STEIN+SZEG…FELEJTHETETLEN! LEGSZEBB TELEP MEGYESZERETE! KLEINSTEDTE LEGESLEGSZEBBJE (KEVERTEM NYELVEKET, MERT NEM MESSZE A NYELVEN LEFETYELNEK…) LEGYEN VELED SZERENCSE!

(LEJEGYEZTE EGY TERMETES EMBER MEG NEJE S EGYETLEN GYERMEKE, MELYEK RENGETEG KELLEMES PERCET SZEREZTEK, MELYEKET FEJBEN ÉLTETTEK, S EZEN ESTE MECSEK MELLETT FEKSZENEK LE!

UI: NE VEDD LELKEDRE, MERT LETEGEZTELEK, EZ NEM NEVELETLEN: E-VEL EZ MENT 🙂 BOZSITS CSALÁD

“Mikor előszöre megláttuk a házat rögtön megszerettük. Tetszett nagyon az udvar, sokszor hintázatm és ültünk a teraszon közben teázgattunk. Első nap láttuk a mókust, nagyon cuki. Kitakarítottam a babaházat és összepakoltam benn egy kicsit. A csúszdát is élveztem.A legszívesebben maradnánk még, sőt én itt is laknék mert van külön szobám. ” Dombi Niki