IROTTKŐ NATÚRPARKBARÁT SZÁLLÁSHELY

Vendégházunk 2014-ben elnyerte a Natúrparkbarát szálláshely címet!

Az Akácos Vendégház Alpokalján, az Irottkő Natúrpark területén, Kőszegtől 1,5km-re Bozsok, Velem irányában Pogányok szőlőhegy bejáratánál található könnyű megközelítési lehetőséggel. Házaink kialakításakor célunk volt, hogy a mai kornak megfelelő komfortot nyújtsuk egy falusi, pincesori miliőben.

Igényesen, új bútorokkal berendezett vendégházakkal kínálunk szállást Kőszegen, melyek egymástól jól elkülönülve egy 8000m2-es, erdővel körülölelt ligetes, lankás területen fekszenek. A házakban felszerelt konyha található, zuhanyzós fürdőszobákkal. Hangulatos cserépkályhával felszereltek, melyet a házigazdák kezelnek. Vendégeinket érkezésükkör felfűtött ház várja, de pihenésük alatt a továbbiakban a kényelmes elektromos fűtéssel fűthetnek tovább.

Az Akácos Vendégház kőszegi apartmanjaihoz, házaihoz saját, önálló terasz, kertrész, gyümölcsfák, hinta tartozik. A házakhoz kapcsolódó kert kitűnő teret biztosít a kikapcsolódáshoz.
A teraszon lehetősége van szabadtéren elfogyasztani reggelijét, vacsoráját.
A parkolás a kertben, a házak előtt kialakított parkolókban lehetséges.

A vendégházak a nyugodt, csendes pihenést kedvelő kisebb családok, párok igényeinek kielégítésére szolgál. A zajos, füstös szórakozást keresők kiszolgálására nem alkalmas.